VADA logo
 
 
 
 
     

Trocal je predvodnik u tehnologiji jedinstvenih kombiniranih sustava, spojeva aluminija i PVC-a. Aluminij je otporan na vremenske uvjete, dugo zadržava svoju vrijednost te uz eleganciju i visoku stabilnost nudi širok izbor mogućnosti oblikovanja, a u ovom spoju preuzima i statičku funkciju. S druge strane, PVC je sinonim za visoke vrijednosti toplinske i zvučne izolacije.

AluClip® i AluFusion® su patentirani, zaštićeni sustavi (europski patent EP 1 877 640 B1) i nositelji niza međunarodnih i hrvatskih priznanja - između ostalog, ugledne austrijske ekološke nagrade Daphne - Spirit of Environment za očuvanje okoliša i energetsku učinkovitost (AluFusion je prvi prozorski sustav uopće koji je u 25 godina dodjeljivanja dobio ovo priznanje) i zlatne medalje za kvalitetu na Međunarodnom sajmu graditeljstva u Zagrebu.

AluFusion - alu usporedba

AluClip Pro verzija je čak i ovdje jedinstvena, posebno uz proEnergyTec tehnologiju koja dodatno poboljšava i onako izvanredna svojstva toplinske izolacije. Dodatni aluminijski okvir u izvedbi AddOn daje prozoru neponovljiv izgled, a zahvaljujući dodatnom staklu i međuprostoru također predstavlja i integrirani element privatnosti i zaštite od sunca, te poboljšava toplinsku i zvučnu izolaciju.

AluFusion 88+

Hunjed pruža svojim kupcima, investitorima, arhitektima i urbanistima impresivan niz mogućnosti za novogradnju i projekte obnove. Vi sami odlučujete želite li svoje prozore uklopiti u cjelinu ili ih iskoristiti kao neponovljiv akcent cjelokupnog dizajna.

 

Download kataloga:

Iz tiska:

Media:

© Vada d.o.o. 2011 .:. Design Mladen Divković / profine Croatia