VADA logo
 
 
 
 
     

Hunjed System 76: budućnost prozora

Profili sustava 76 svoja vrhunska izolacijska svojstva mogu zahvaliti jedinstvenom konstrukcijskom rješenju komora, kao i inovativnom sustavu brtvljenja. Već u standardnoj izvedbi s ojačanjem, profili postižu vrijednost toplinske izolacije Uf = 1,0 W/(m2K), odnosno Uf = 1,1 W/(m2K) kod varijante AD. U kombinaciji s aluminijskim statičkim profilom (AluClip Pro), System 76 može biti instaliran bez ojačanja u krilu i okviru.

System76
Za izrazito niskoenergetsku i pasivnu gradnju , punjenje komore za ojačanje pjenom dodatno povećava izolacijski učinak - inovativna tehnologija ProEnergyTec. Omogućen je i enormno širok raspon ostakljenja, sve do izolacijskog trostrukog stakla i posebnog funkcionalnog ostakljenja širine do 48 mm. To spriječava gubitke energije grijanja kroz staklo, a velike ostakljene površine omogućuju ulazak sunčeve topline i svjetlosti u prostore u kojima boravite. Štednja energije spojena s vrhunskom estetikom.

System 76 ulazna vrata odlikuju izvrsne vrijednosti toplinske i zvučne izolacije, otpornost na vremenske utjecaje i integrirana najsuvremenija protuprovalna rješenja. Možete birati između modernog funkcionalnog ostakljenja sa širokim rasponom površinske teksture i boja, stakla s LED efektima ili motivima, ili koristiti gotove ispune i ostakljenja iz programa renomiranih proizvođača.

Ulazna vrata

Naravno, osim ulaznih, u širokoj paleti ponude su i balkonska, vrtna i klizna vrata izvrsnih izolacijskih i tehnoloških svojstava i nenadmašne funkcionalnosti i trajnosti, uz savršenu međusobnu kompatibilnost.


Hunjed 88+: najviša tehnička svojstva i vrhunska ekonomičnost

U stalnoj težnji prema savršenstvu, s TROCAL 88+ sustavom stvoreno je novo mjerilo u branši. Inteligentna konstrukcija novog profila omogućuje izuzetno povećanje vrijednosti toplinske i zvučne zolacije, uz veću sigurnost i ekonomičnost.

S našim 88+ sustavom otvara se jedno veliko i uzbudljivo područje suvremene arhitekture u kojem je moguća izvedba zahtjevnih konstrukcija sasvim uske optičke širine profila - elegancija i savršene proporcije. PVC prozori su ovim sustavom izborili svoje mjesto u zahtjevnim dizajnerskim zahvatima.

Vada Trocal 88+

Zahvaljujući poboljšanoj toplinskoj izolaciji postignuto je znatno smanjenje potrošnje energije i ispuštanja CO2 u okoliš. S poliuretanskim punjenjem u komorama, dostignuta je U-vrijednost od čak 0,79 W/(m2K), što ovaj sustav čini pogodnim i za pasivne kuće!

Od samog početka u Hrvatskoj Trocal nastoji, kao i na ostalim tržištima na kojima je prisutan, primjeniti sva pozitivna globalna iskustva i najviše standarde, uvažavajući pri tome maksimalno hrvatske spicifičnosti i principe društveno odgovornog ponašanja. Tako je, osim uvođenja nekih pionirskih pristupa, kao što su suradnja sa strukom kroz seminare za arhitekte i njihovo uključivanje u program stalnog stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata i inženjera u graditeljstvu, uvođenje i sustavnu primjenu prakse recikliranja proizvodnog PVC otpada svojih kupaca, proizvođača PVC stolarije, u uvjetima kad za to nije postojao nikakav regulatorni okvir, Trocal bio i inicijator i pokretač niza humanitarnih aktivnosti, zajedno sa svojim partnerskim poduzećima ili samostalno, i time pokazao uvažavanje i odgovornost prema zajednici u kojoj radi.

InnoNova_70

 

Download kataloga:

Iz tiska:

Media:

© Vada d.o.o. 2011 .:. Design Mladen Divković / profine Croatia