VADA logo
 
 
 
 
     

Rolete su elementi koji na siguran način reguliraju prodor topline i svjetlosti u vaš dom. Štite od neželjenih pogleda, hladnoće, vrućine, buke, vjetra, kiše, tuče i energetskih gubitaka. Štede energiju potrebnu za grijanje i hlađenje, čime smanjuju vaše troškove i doprinose zaštiti okoliša.

Hunjed rolete sustava VariNova mogu se isporučiti u tri visine kutije (175, 205 i 240 mm) i dvije dubine ugradnje (218 i 250 mm). Vanjske i unutarnje stijenke i spojni profili su od PVC materijala sa šupljim komorama. Možete birati između PVC ili aluminijskih sjenila, pri čemu vam je na raspolaganju širok individualni izbor boja i atraktivnih dekora drveta. Veliku prednost predstavlja integrirani komarnik (rolo mrežica za zaštitu od kukaca) kojeg je moguće ugraditi bez dodatnih izmjena. Revizijski otvor je s otvaranjem prema dolje ili unutra, tako da se može prilagoditi objektu na licu mjesta. Osim toga, VariNova nudi vrlo jednostavnu montažu na sve na tržištu uobičajene prozorske sustave.

VariNova kutija za roleta zadovoljava najstrože zahtjeve propisa o štednji energije, koji u području kutija za rolete propisuje vrijednost Usb ≤ 0,85 W/(m2K) - bilo da se radi o novim ili starim objektima.

VariNova

Vada vanjske rolete RolaPlus na najbolji su način pripremljene za sve situacije u pogledu ugradnje. Sasvim je svejedno radi li se o zidu koji ima jedan ili više slojeva, ili pak o zidu s vanjskom izolacijom. Montaža vanjske kutije se može vršiti direktno na prozoru ili kao zasebni montažni dio na fasadi. Zbog mogućnosti žbukanja vertikalnog vanjskog sjenila ova se kutija može ugraditi tako da bude skoro nevidljiva.

Vada vanjska roleta

 

Download kataloga:

Iz tiska:

Media:

© Vada d.o.o. 2011 .:. Design Mladen Divković / profine Croatia